Vorig jaar hebben we een voortuin aangelegd waar het oog nu amper aan kan ontsnappen. En dat was in die stille straat ook wel de bedoeling. Kleur en beweging hebben hier de overhand, en het tuinleven is al een stuk talrijker! Bekijk HIER de foto’s van vorig jaar na de aanleg.

Sinds de aanleg is het onderhoud aan deze voortuin minimaal. We konden vorige maand overslaan en nog was er weinig werk aan. Helaas heb ik daarmee misschien wel het hoogte punt gemist (de Salvia zijn al uitgebloeid 😔), maar nog was het een spectakel om hier te arriveren. De Stipa- en Molinia-grassen wuiven in de wind en de knalrode Helenium staat er volop tussen te pronken. Samen met de zachtere kleuren van de verschillende Echinacea en de paarse toetsen van Agastache krijgt deze tuin in mijn ogen een prachtig kleurenpallet.

Ik ben al benieuwd naar het verloop richting de herfst en winter!

Comments are closed