Omwille de toenemende drukte en aanvragen, voor zowel de onderhoud als aanleg van verschillende tuinen en terreinen, staat de Econier open voor spontane sollicitaties.

Kijk hieronder voor verdere vacatures:

Jobs vacature Tuinarbeider hovenier tuinman tuinvrouw tuinaanlegger tuinonderhoud beringen hasselt limburgWERKEN BIJ DE ECONIER:

De Econier is enorm gepassioneerd door beplanting en het buitenleven, en vooral de wetenschap hieromheen. Elke dag worden nog steeds wonderbaarlijke organismen en relaties onderling ontdekt, en deze kennis zorgt voor een steeds betere omgang met onze leefomgeving. De kennis rondom planten, en hun relaties met organismen van verschillende takken (schimmels, insecten, andere planten, etc.) helpt bij het beter begrijpen van de enorm uiteenlopende systemen en processen in tuinen en op terreinen. Het biedt inzicht in beter bodem-, onkruid- en groenbeheer, en zorgt daarmee voor gezondere en bovenal mooiere beplanting in de tuin.We brengen een andere manier van aanpakken in onze sector, door beter te begrijpen hoe de diverse systemen en processen verlopen. Dit resulteert in meer duurzame, gezonde en ecologische leefomgeving, voor zowel ons, als het leven rondom ons.

De Econier stimuleert de ontwikkeling van specialismen en het blijven opdoen van kennis. Gezien het een bedrijf in pioniersfase is, zijn er naar de toekomst toe verschillende doorgroei mogelijkheden naar verschillende functies toe.


Stuur je spontane aanmelding naar: duane@econier.be