Klaar voor iets nieuws?

Droomt u van een nieuwe tuin, of moet een nieuw ontwerp nog ingevuld worden met een dynamisch, levendig en duurzaam beplantingsplan?

Creativiteit en inzicht

Creativiteit en inzicht resulteren in een kleurrijke en inspirerende leefomgeving. Het wordt een plek waar in elk seizoen en elke tijd van het jaar van genoten kan worden, door jong en oud. Met de focus op de natuurlijke processen van uw terrein wordt er gewerkt aan een duurzaam ontwerp, waar beheer en onderhoud zo laag mogelijk wordt gehouden. Samen met u realiseert de Econier de tuin van uw dromen.

Duurzaam en praktisch

Ontwerpen en plannen worden ontwikkeld met het oog op de toekomst. Ervaring in het praktische onderhoud van tuinen en de kennis rondom natuurlijke, ofwel ecologische, processen ondersteund het ontwerp. Het maakt het plan duurzaam, en onderhoud wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt worden om kosten naar de toekomst toe te beperken. Door dynamisch met het terrein te werken en het voldoende structuren te bieden oogt het ruimer, ontstaat er leven en valt er meer te ontdekken.

Niet alleen tuinen

Ook rondom de werkomgeving kan personeel rust vinden met de uitkijk op een dynamisch, maar vooral prachtige terrein. Voor leer omgevingen, bijvoorbeeld rond basisscholen, kan met de juiste structuren en beplanting een simpele verharde schoolplein omgetoverd worden tot een groen speelparadijs wat alle zintuigen geprikkeld worden. Een vlugge escape door prachtige tuinen helpt het hoofd even leeg te maken, waarna leerling of personeel weer opnieuw opgeladen de dag voort kan zetten.

Bent u klaar voor iets nieuws? Vraag zeker naar de mogelijkheden, de Econier staat voor elke uitdaging klaar!


De Econier
Schaapsweg 57
3582 KOERSEL (BERINGEN)

T: 0468 473 845
E: info@econier.be

BTW: 0737.591.760