Ondertussen hebben de nieuwe tuinen van vorig jaar hun eerste bezoeken gekregen. En wat ben ik daar toch blij van geworden!
De jonge grassen en plantjes komen overal langzaamaan uit de grond, en ook in deze tuin in Zonhoven begint het groen te leven.

Waar deze voortuin voor de herinrichting nog relatief ‘stil’ en verborgen was, kijken de klanten en ik al uit naar een levendige en kleurrijke belevenis. In de straat valt het al op dat hier aankomend jaar wat staat te gebeuren.
Verschillende stromingen in de beplanting trekken het zicht door verschillende delen, waardoor er veel te beleven is in een niet te grote voortuin. Daarbij geven de kleine hoogte verschillen het een natuurlijk uiterlijk. Een groene band van gazongras brengt je door de beplanting, en de lichtjes ’s avonds geven het een warm gevoel.

Dit was één van de laatste tuinen die vorig jaar nog opnieuw is aangelegd. Is het bij u ook tijd om het groen nieuw leven in te blazen? Voor vragen staat de Econier altijd klaar!

Comments are closed